Overblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
21 janvier 2012 6 21 /01 /janvier /2012 12:59

nl-flag.gif 

 

Je hebt zojuist een cadeau ontvangen in de Verrassingstas

 Het cadeautje mag je houden, maar de Verrassingstas is bedoeld om iemand anders mee te verrassen. De tas zal zo altijd onderweg zijn, steeds met een ander cadeau.

 

Het idee is simpel.

 

Wanneer je iemand een cadeau wilt geven, pak je het niet in een papiertje, maar in de Verrassingstas. Het enige wat je moet doen, is het kaartje invullen dat in het kleine vakje zit (met je naam en woonplaats, de naam en woonplaats van de ontvanger en het aantal kilometers dat de  Verrassingstas onderweg is).

 

De  Verrassingstas kan voor allerlei gelegenheden worden gebruikt, zoals een verjaardag, een beterschapwens, Kerstmis, geboorte van een baby, etc. …

 

Je kunt het persoonlijk geven, per post sturen, of hoe je maar wilt.

 

Voor degene die de  Verrassingstaskrijgt, is er een blog beschikbaar (http://le-voyage-du-sac-a-cadeaux.over-blog.com/), waar hij of zij er alles over kan vertellen (welk cadeau erin zat, waar de  Verrassingstas nu naartoe gaat, welk cadeau er dan bij zit, leuke anekdotes…)

 

Als je jouw opmerkingen en anekdotes wilt plaatsen, zoek dan de naam of het nummer van je  Verrassingstas in de groeplijst (iedere tas heeft een unieke naam en nummer).

 

Je kunt me ook foto’s sturen van de cadeaus die je met de Verrassingstas heeft gekregen, en de  Verrassingstas zelf. Deze komen dan op de blog te staan.

Partager cet article
Repost0

commentaires

Vous Avez Reçu Un Sac-À-Cadeaux ? Quelle Chance !

  • : Le-voyage-du-sac-à-cadeaux
  • : Vous avez reçu un cadeau dans un sac en tissu contenant une fiche de suivi ? Alors, venez participer à notre aventure...
  • Contact

Pour Trouver Votre Sac-À-Cadeaux, Taper Son N° Et/Ou Son Nom